Dagens ord: slakt – del 2

Jag önskar att det inte hade funnits en del 2 på min blogg idag. Jag önskar att den dag som är idag inte vore en internationell minnesdag. För jag önskar att Förintelsen aldrig hade ägt rum. Att slakten aldrig ägt rum. Att mänskligheten valt en annan väg.Forintelsen

Det finns så mycket att skriva. Så mycket tankar om hur det kunde ske. Så mycket funderingar kring om det kan hända igen. Om vi kan låta det hända igen.

Antisemitismen frodas i Sverige och rekordmånga judar flyttar från Europa för att de inte längre känner sig trygga här.

Den tilltagande antisemitismen i Sverige och Europa leder till att flera judar tvekar över att bära kippah. Männen i den kristdemokratiska riksdagsgruppen uppmärksammar det genom att under dagen bära kippah inom kampanjen #WearAKippah.

 

WearAKippah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *