Temperaturen stiger

Bloggpausen är härmed avslutad!

Nu närmar det sig val. Temperaturen stiger och flera av oss som avlönat eller oavlönat jobbar med politik (jag hör än så länge till gruppen oavlönade…) befinner oss i ett läge där vi ena dagen älskar politik och valrörelse, för att nästa dag undra vad vi egentligen håller på med. Är det värt alla timmar man kämpar på? För min del är svaret än så länge: JA! Jag lägger många ideella timmar varje vecka och har ett enda mål i sikte: valseger den 9/9 klockan 20:00. Störst fokus lägger jag på det lokala planet. Gotland behöver verkligen ett nytt ledarskap och vi i Allianspartierna har en plan för det.

Jag tror stenhårt på Kristdemokratisk politik, som är så mycket mer än vad man kan tro om man glömmer ta av sig skygglappar och ögonbindel. Kristdemokrati handlar inte om religion. Det handlar om en ideologi som byggde upp Europa efter andra världskriget. En ideologi som står upp för medmänsklighet och allas lika värde. En politik som slåss för de allra svagaste i samhället. En politik som är med och löser problem i människors vardag utan att vara klåfingrig och fatta beslut över familjers och individers huvuden.

 

 

Kommentar

  1. Heja – vad kul att du är tillbaka Sara!! Nu räknar vi ner. Jag hör av mig till dig under dagen om en viktig sak som du kanske kan hjälpa till med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *