Ett modigt parti, ett kaxigt parti


Ledig dag idag och jag känner att jag äntligen har lyckats återhämta mig efter Almedalsveckan. Jag sitter och funderar på varför Moderaterna om och om igen presenterar förslag som är i princip kopior av Kristdemokraternas förslag, fast inte riktigt lika bra. Och låtsas att det är deras egna förslag. Fast sedan tänker jag att de får väl tycka som vi om de vill, de där moderaterna 🙂

En som nyligen insett att Kristdemokraterna är ett parti som jobbar aktivt med idédebatt, till skillnad från Moderaterna, är Jessica Schedvin. Jessica är chefredaktör för Makthavare.se och lämnar nu alltså M för KD med orden:

 

“Kristdemokraterna är ett modigt parti, ett kaxigt parti. Sverige behöver kaxighet, några som vågar ifrågasätta hur verkligheten egentligen ser ut.

Välkommen Jessica!

 

Idag var det som sagt ledig dag och jag passade på att styla om Ebbas bukett som jag skrev om senast. De flesta blommorna har klarat sig fint och är fortfarande vackra, dock något kortare i rocken.

DSC_6498

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *